Calle l'Avet, 34 · 07011 Palma

La nostra metodologia

Centrada en el desenvolupament dels infants i l'educació individualitzada

Observació

L’equip docent és un adult que observa, escolta de manera activa i acompanya desde el respecte els diferents processos d’aprenentatge. Està format en Educació Infantil i en diferents pedagogies com Montessori, Pikler, Waldorf,sistèmica i educació viva entre d’altres. No ens centram en una única metodologia ja que veiem a cada infant com un ser únic i pensem que es fonamental tenir diferents eines per poder atendrer-lo de la manera més adequada a cada moment. Aquests aprenentatges estan en continua revisió i evolució.

Experiències

La primera infància és molt important ja que és l’etapa on les experiències marcaràn per sempre la seva personalitat i a través de les quals es forma el caràcter. A Llum ho tenim molt en compte, apostam per un aprenentatge global de la personalitat, i creiem que és fonamental que l’acompanyat hagi fet un treball de creixement personal per poder acompanyar els nostres llumets donant lloc a les diferents emocions.

Alimentació

A Llum pensem que l’educació també engloba l’alimentació. Creiem en una alimentació conscient, en donar a conèixer la importància que tenen els aliments sobre la nostra salut. Aquesta creença ens ha duit ha fer un menú casolà ecològic supervisat per una nutricionista i posar en pràctica el mètode BLW (Baby Led Weaning).

Pedagogia activa

Ens basem en les diferents metodologies que engloba la pedagogia activaés a dir, en un aprenentatge vivencial que respecta les necessitats de l’infant i els seus procesos evolutius. L’infant és el protagonista del seu aprenentatge i l’adquireix mitjançant la curiositat, l’experimentació i manipulació, tot això és dóna a través del joc.

A més, el nostre centre compta amb un hort a la zona d’exterior. Un hort creat amb els infants on podrem observar l’evolució dels aliments.

Segueix-nos!

Segueix les nostres aventures
al nostre Instagram
Este mensaje de error solo es visible para los administradores de WordPress
Error: No hay establecidos usuarios.

© 2018 Escola d'Infants Llum.
Tots els drets reservats Gestión Ocho